De kunst van het energiezuinig ventileren vindt u tijdens Vakbeurs Energie bij Duco

DucoBox Focus: de stilste en slimste afvoerbox van Europa

4, 5 én 6 oktober 2016: die dagen mogen nu al met stip worden aangeduid in de agenda van allen die optimaal wensen te besparen. Dan vormen de Brabanthallen in Den Bosch opnieuw het decor voor de Vakbeurs Energie. Wie tijdens deze driedaagse op zoek gaat naar een pionier in de ventilatiewereld op vlak van gezondheid én energiezuinigheid zal de stand van Duco (Hal 5, A027) niet onopgemerkt voorbijlopen. Naast een grondige update van zijn ‘Energieconcepten’ brochure zullen ook Duco’s totaalconcepten en de DucoBox in het oog springen.


Dat energiezuinig de nieuwe norm in de nabije toekomst wordt, bewijst de Vakbeurs met zijn ruim 350 exposanten en duizenden bezoekers. Maar wat zijn we met een energiezuinig gebouw dat slecht geventileerd wordt en zo de gezondheid van het pand én van de bewoners of gebruikers schaadt? Goed ventileren is dan ook een kwestie van techniek. Duco toont dat de oplossingen voorhanden zijn, allemaal ontwikkeld met één doel voor ogen: een gezond én energiezuinig binnenklimaat!


DucoBox Focus: de stilste en slimste afvoerbox van Europa

De compacte en uiterst stille DucoBox is een van de uithangborden op de stand van Duco. Als high-end oplossing vormt de DucoBox Focus, die begin 2016 werd uitgebreid met de NightBoost-functie voor een verminderd risico op oververhitting, de afvoerventilator bij uitstek voor een optimaal resultaat. Dankzij geïntegreerde regelkleppen op basis van CO2- en vochtsturing gebeurt de luchtafvoer op een efficiënte manier, enkel waar en wanneer nodig én in de juiste hoeveelheid zodat er maximaal op energie kan worden bespaard. Bovendien behalen Duco’s ventilatiesystemen de hoogste EPC-winst in combinatie met de DucoBox Focus! Voor een oplossing op maat van collectieve woongebouwen en de utiliteit heeft Duco voortaan de nieuwe Intelli Air Valve in zijn rangen.


Grondige update ‘Energieconcepten’ brochure

Om de bouwkolom voldoende wegwijs te maken in de steeds strenger wordende EPC-regelgeving werkte Duco zijn bestaande ‘Energieconcepten’ brochure verder uit. Vernieuwend in deze folder is onder meer een diepgaandere analyse van de nieuwbouw- en renovatieconcepten waarin nieuwe ventilatiesystemen van Duco worden toegepast binnen de huidige EPC-norm van 0,4 alsook de toekomstige norm van 0,0 en zelfs lager. Maar ook in het nieuwe luik ‘Energie-index’ toont Duco glashelder aan dat het met zijn systemen mee op de kar van energiebesparing gesprongen is!


Inspirerende totaalconcepten

Voorts kan de bezoeker kennismaken met Duco’s inspirerende totaalconcepten - DUCO at SCHOOL en DUCO at CARE. Dankzij een slimme mix van natuurlijke dagventilatie, buitenzonwering en nachtkoeling wordt er steeds een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat gerealiseerd.


Benieuwd naar deze en nog heel wat andere oplossingen? Laat u dan tijdens de Vakbeurs Energie in hal 5 op stand A027 overtuigen! Gratis toegang tot de beurs is mogelijk mits registratie.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie