Vind zoveel mogelijk met ECOSE® Technology geïsoleerde woningen & win!

Zoekt u even ontspanning waarbij u niet op pad hoeft?

Wilt u vanuit uw luie stoel kans maken om een mooie prijs in de wacht slepen? Sluit u voor even af van de buitenwereld en maak kans op mooie prijzen! Gaat u mee op zoek?


De opdracht

Vind in dertig seconden in jouw woon- of werkomgeving zoveel mogelijk met ECOSE® Technology geïsoleerde woningen en win. Ga naar ECOSE en doe mee!


Onze prijzen:
  • 1x VIP ballonvaart arrangement voor 2 personen
  • 2x iPad Air 2, 16 GB
  • 25 x thermosfles
ECOSE® Technology

Met de introductie van de duurzame en innovatieve ECOSE® Technology heeft Knauf Insulation één van de belangrijkste isolatie-innovaties van de afgelopen twintig jaar succesvol op de markt gebracht. ECOSE Technology is een formaldehyde-vrij bindmiddel gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Minerale wol met ECOSE® Technology is daarom vriendelijk voor mens en milieu.


Voordelen ECOSE® Technology
  • Geurloos en stofarm
  • Irriteert niet
  • Eenvoudig te snijden en te verwerken
  • Onbrandbaar (Euroklasse A1)
  • Gezonde binnenlucht kwaliteit

Over Knauf Insulation

Knauf Insulation is wereldwijd een gerespecteerde naam in de bouwsector en actief op het gebied van isolatie-oplossingen. Knauf Insulation realiseert oplossingen die bijdragen aan het ontwikkelen van omgevingen waar het prettig wonen, werken en verblijven is. Als één van de wereldmarktleiders binnen de sector levert het bedrijf duurzame en innovatieve isolatiesystemen en -materialen voor nieuwbouw en renovatie. Speerpunten zijn energiebesparing, duurzaamheid, brandveiligheid en akoestische prestaties voor zowel nieuwbouw als renovatietoepassingen. Knauf Insulation - als onderdeel van het Duitse familiebedrijf Knauf – produceert onder andere houtwol, glaswol, inblaaswol en beschikt over het groendaksysteem Urban Scape.

Kijk voor meer informatie op de website van Knauf Insulation

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie