Personenlift A-5000, dé ruimtebesparende oplossing

Bij de personenlift A-5000 is geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. De lift is eenvoudig te plaatsen, zonder overlast.

U wilt een mooi design, flexibele maatvoering en geen bouwkundige aanpassingen voor een eerlijke prijs. Met een gedegen advies, accurate beschikbaarheid van technische specificaties, details en tekeningen maakt Aesy Liften uw project compleet. Voor de Personenlift A-5000 is geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. De lift is eenvoudig te plaatsen, binnen 2 á 3 werkdagen, zonder overlast.


Nieuw

Geen tussenprofielen, maar verdiepingshoge glaspanelen. De Panoramalift is mede mogelijk gemaakt dankzij het Liftinstituut. Bekijk de Panoramalift op de website van Aesy Liften.


Veiligheid

Met een gemiddelde levensduur van 30 jaar is een Aesy lift uiterst duurzaam. Door de simpele techniek is de kans op storingen klein. Indien de stroom uitvalt, kunt u te allen tijde de lift zonder hulp van buitenaf bedienen. Met 1 druk op de knop gaat de lift automatisch naar de begane grond, zodat u de lift veilig kan verlaten!


Overal toepasbaar

Door flexibele maatvoering is het mogelijk om uw eigen lift volledig samen te stellen. Hierdoor past de Personenlift A-5000 op ieder gewenste plek in uw pand. Hak- of breekwerk is verleden tijd. Wij kunnen uw lift plaatsen zonder dat er bouwkundige aanpassingen nodig zijn. De Personenlift A-5000 installeert Aesy Liften al in slechts 2 á 3 werkdagen.


Garantie en onderhoud

Met een gemiddelde levensduur van 30 jaar is een Aesy lift uiterst duurzaam. Bij de Personenlift A-5000 zit standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie, mits in onderhoud bij Aesy Liften. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en het aantal hefbewegingen, kunt u kiezen voor een onderhoudscontract die het best bij u past. Bekijk de mogelijkheden op onze website. Goede service is belangrijk. Bij calamiteiten en storingen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kosteloos telefonisch bij Aesy Liften terecht.


Binnen geen ruimte?

Hiervoor biedt Aesy Liften ook een passende oplossing! De Buitenlift A-5000. Deze lift heeft alle gemakken van de Personenlift A-5000. De lift is weersbestendig, gegarandeerd tot -35ºC! Tevens voorzien van een elektrische verwarming voor probleemloos functioneren, ook bij lagere temperaturen.


Wilt u de personenlift A-5000 zelf ervaren? Aesy Liften nodigt u uit in de showroom.

« Nieuws overzicht