Poetic technology: laat u betoveren door de nieuwe Luxe Vinylstroken collectie

Tarkett presenteerde haar nieuwe Luxe Vinylstroken collectie: iD Inspiration.

De collectie biedt een selectie van vooruitstrevende dessins. Daar waar 80% - 90% van het globale aanbod bestaat uit houtdessins, speelt Tarkett in op de trends van morgen. Tarkett presenteerde vorige week in Rotterdam de gedurfde Metallic Frame dessins uit de nieuwe collectie.


Op Architect@work was een muur en vloer van Floorcraft te zien. Floorcraft is de service die Tarkett biedt om volledig customized te werken. Elke tekening kan door een computer worden ingelezen en met een ultra-sonische machine worden de stukken uitgesneden uit het vinyl of linoleum. Op deze manier zijn alle ideeën te verwezenlijken. De vier kleuren Metal Frame waarin de Floorcraft is opgebouwd zijn vooruitstrevende en gedurfde dessins. Hiermee maakt Tarkett haar design leadership waar.


Vooruitstrevende dessins

De nieuwe iD Inspiration collectie is flink uitgebreid ten opzichte van de vorige collectie. Het designteam heeft vier jaar lang onderzoek gedaan en mooie eigentijdse en vooruitstrevende dessins ontworpen. Daarbij zijn de standaard formaten uitgebreid van 5 naar 9 maten zodat de tegels en stroken op nog meer manieren te combineren zijn. Hierdoor is de vloer het nieuwe speelveld binnen een interieur en kan de ontwerper zijn handtekening achterlaten in een project.


37% gerecycled materiaal

Ook over het ecologische aspect is nagedacht. De nieuwe collectie iD Inspiration bestaat voor 50% uit natuurlijke materialen en voor ten minste 37% gerecycled materiaal. Alle vloeren zijn volledig recyclebaar en worden ftalaatvrij geproduceerd. Op deze manier draagt de nieuwe iD Inspiration bij aan een gezond binnenluchtklimaat en heeft deze collectie geen negatieve invloed op het behalen van een BREEAM en/of HACCP certificering.
Poetic technology laat zien dat iedere sfeer gecreëerd kan worden, de mogelijkheden zijn oneindig. Ontdek de nieuwe iD Inspiration en laat u inspireren door de oneindige mogelijkheden. 
 

« Nieuws overzicht