FloorBridge vloerdilatatie systeem

Eindelijk een duurzame oplossing voor voegproblemen in parkeergarages

'Geen metaal, geen probleem', is wat men ondertussen in de parkeergaragewereld in Oostenrijk zegt. Het land waar het internationale hoofdkantoor van FloorBridge staat. Daar is men geheel overgegaan op een metaalvrij systeem. De architecten, constructeurs en adviseurs kiezen massaal voor FloorBridge, het innovatieve concept voor duurzame en probleemloze dilatatie voegen in de vloer. 


Garagevloer van essentieel belang

Immers de vloer verdient het geld in een parkeergarage, niet waar? Men wil niet geconfronteerd worden met lekkende roestende uitzetvoegen in die vloer. Geen klachten van klanten dat er vlekken op de auto zitten, geen hoge kosten voor herstel aan beschadigde betonvloeren, geen uitval van betalende parkeerplaatsen.


Onderhoudsarm

FloorBridge biedt mooie volkomen vlak geslepen voegoplossingen en ze zijn daardoor fluisterstil. Het dilatatiesysteem is antislip maar toch glad waardoor het veilig is maar toch goed schoon te houden is. Het draagt dus bij aan een goede uitstraling, veiligheid én comfort.

De voordelen op een rijtje:
  • eenvoudig te installeren,
  • binnen een dag volledig gerealiseerd,
  • goed te overlagen met de vloercoating,
  • voorzien van een speciale coating flens voor scheurvrije inbouw.
  • perfecte aansluiting op wand en rand details.
  • voorzien van een dubbele afdichting tegen lekkages.


Er zijn twee modellen verkrijgbaar. FB CP 20-60 met de beroemde sinus vorm en FB CPS 20-70 met een verwisselbaar rubberprofiel. 

Kijk voor meer informatie op de website van Floorbridge of stuur een e-mail.

« Nieuws overzicht