GevelFix-IN vervangt oude kapotte roosters

GevelFix-IN is een nieuw inzetrooster van Tilmar voor makkelijke en flexibele plaatsing in bestaande openingen in gevels.

Veel oudere panden zijn voorzien van grote spouw- of kruipruimte ventilatieroosters van gietijzer die inmiddels ernstig zijn aangetast. Dan ontstaan er kansen voor ongedierte; ratten en muizen vinden hun weg naar binnen. Bovendien is de gevel daarmee ook in aanzicht aangetast, het is lelijk geworden.


GevelFix-IN

Met GevelFix-IN wordt de situatie weer prachtig hersteld. Het oude rooster moet worden verwijderd. De stelpootjes van het GevelFix rooster moet men naar buiten uitbuigen om vervolgens het rooster eenvoudig in de gewenste posities te plaatsen. Plaatsing is naar keuze gelijk met voorzijde van de muur, of juist verdiept, daarna kan het geheel mooi worden afgevoegd. GevelFix-IN is uit voorraad leverbaar in de maat 210 x 115mm met een zeer duurzame standaard afwerking in RAL-7038. Voor projecten kan het ook in andere RAL-kleuren worden geleverd.

Bekijk de website van Tilmar voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie