Een nieuw seizoen in de Caparol Academy

450 deelnemers in het Caparol Academy programma van vorig jaar. Dát vraagt om wederom een mooi aanbod in opleidingen in het winterseizoen van 2016-2017.

Het programma voor verwerkers, opdrachtgevers en architecten is uitgebreid en opgefrist met twee nieuwe opleidingen, ter aanvulling op de succesvolle opleidingen uit vorig seizoen.


Nieuw in de Caparol Academy

Caparol houdt de kennis van elke professional up to date met nieuwe opleidingen. Het programma van vorig seizoen is aangescherpt. Het succesvolle aanbod in opleidingen is aangevuld met twee nieuwe opleidingen. Met de opleiding inspectie van ondergronden en schilderwerk wordt aandacht besteed aan de inspectie en beoordeling van ondergronden en de nodige maatregelen hierop.


Daarnaast is de opleiding duurzaamheid in de praktijk toegevoegd. Tijdens deze opleiding wordt aandacht besteed aan de normen, keurmerken en eisen die gesteld worden op het gebied van schilderwerk. Ook wordt er dieper ingegaan over hoe de vakman met verfproducten een positieve bijdrage kan leveren op het gebied van duurzaamheid.


Praktijk vs theorie

Een opleiding klinkt al snel wat saai, maar door de combinatie van praktijk en theorie weet Caparol dit uitdagend te maken. De vakman kan zelf aan de slag in de vernieuwde praktijkruimte, maar ook worden er demonstraties van producten gegeven tijdens spuittechnieken, decoratieve afwerkingen, gevelisolatie en vloeren en beton. Daarnaast zijn er ook een aantal diepgaande theoretische opleidingen om de kennis van elke professional te updaten. Denk hierbij aan muurverven en monumentenzorg.


Caparol heeft het totale opleidingsaanbod verzameld in een brochure, die aan te vragen is via de website van Caparol

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie