StarQuick®: Snel, gemakkelijk en betrouwbaar!

Snel en gemakkelijk een buis bevestigen? De starQuick® Beugel van Walraven staat garant voor een betrouwbare en tijdbesparende buisbevestiging!

De buis wordt volledig omsloten door de kunststof beugel, wat een garantie is voor een veilige bevestiging in alle omstandigheden.

Door de buis slechts met lichte druk in de starQuick® Beugel te drukken, klemmen de twee beugelhelften om de buis en sluit de beugel; hierdoor is gereedschap niet nodig. 


De starQuick® Beugels

De starQuick® Beugels zijn verkrijgbaar voor alle buissoorten in Ø 10–65 mm en toepasbaar voor sanitaire en verwarmingsinstallaties. Doordat de producten UL 1565 gecertificeerd zijn, mogen starQuick® Beugels tevens gebruikt worden voor bevestiging van elektrokabels en elektrobuizen.


Bevestiging van twee of meer buizen

StarQuick® biedt de mogelijkheid voor het bevestigen van meerdere parallel lopende buizen. Door de unieke profilering kunnen meerdere beugels eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Het is mogelijk om zonder te boren nog een buis of kabel te bevestigen aan een gemonteerde beugel. 


Uitgekiende range producten

De range van starQuick® omvat, naast deze handige beugel, innovatieve accessoires om het systeem compleet te maken. Denk hierbij aan inslagschroeven en duowandplaten voor directe bevestiging aan wand of plafond en rail(adapters) waarop de beugels in een handomdraai gemonteerd kunnen worden. Daarnaast zijn er draadstangadapters waarmee beugels eenvoudig op een draadstang aangebracht kunnen worden. 


Kortom, starQuick® is het veelzijdige montagesysteem voor een gemakkelijke, betrouwbare en tijdbesparende installatie. Het biedt voor elke toepassing doeltreffende montageoplossingen.


Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het uitgebreide starQuick® Systeem op de website van Walraven. U kunt hier tevens een gratis informatiepakket aanvragen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie