15 november: Architects meet architects

Op dinsdag 15 november wordt bij Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen, Directiekade 2 in Rotterdam de gratis toegankelijke bijeenkomst Architects meet Architects georganiseerd.

ICDuBo is het grootste centrum voor duurzaam bouwen in Nederland met een showroom van 2500 m2.  Het programma spitst zich toe op esthetische en duurzame aluminium bouwtoepassingen.

Aluminium, esthetisch en innovatief

Joost Roefs van het gerenommeerde architectenbureau Diederendirrix Architectuur & Stedenbouw, geeft onder meer een lezing over esthetische aluminium toepassingen in renovatie- en nieuwbouwprojecten, bezoekers krijgen een rondleiding bij ICDuBo en kunnen ter plekke kennismaken met esthetische en innovatieve aluminium detailleringen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar marketing@roval.eu onder vermelding van Architects meet Architects en het aantal personen.

Programma 15 november

13.30 uur             Ontvangst

14.00 uur             Opening

14.15 uur             Lezing Joost Roefs van Diederendirrix Architectuur & Stedenbouw

15.00 uur             Rondleiding ICDuBo

16.00 uur             Kennismaking aluminium detaillering en hapje en drankje

Adres

Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen

RDM Centraal Magazijn (haven 2600)

Directiekade 2

3089 JA Rotterdam

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie