Renovatie met duurzame afbouwmaterialen

In de afgelopen jaren is de techniek zo verbeterd dat er veel soorten afbouwmaterialen zijn ontwikkeld die deze gebreken willen minimaliseren of zelfs geheel uitsluiten.

Wind, regen, hagel, zon, warmte en kou zijn de weersinvloeden die invloed op traditionele afbouwmaterialen kunnen hebben. Hoe langer deze afbouwmaterialen blootgesteld worden aan deze invloeden, hoe sneller de materialen gebreken gaan vertonen wanneer er bij de montage geen rekening mee is gehouden. Wanneer deze gebreken van kracht zijn, is het hoog tijd om een renovatie uit te voeren. 


Wij kleden ons warmer aan wanneer de temperatuur daalt en trekken een regenjas aan wanneer het met bakken de lucht uit komt. Wees dus ook bij afbouwmaterialen preventief en voorbereid op de weersinvloeden, houdt net als de mens rekening met het weer. Een voorbeeld is dat afbouwmaterialen krimpen bij koude en zetten uit wanneer het warm is, hierdoor werken de materialen. Door de werking, die niet is meegenomen in het ontwerp, kunnen er gebreken vertonen (scheuren en kleurverlies) waardoor een renovatie niet uit te sluiten is.


Als het dan toch zo ver is, kies voor duurzaam


In de afgelopen jaren is de techniek zo verbeterd dat er veel soorten afbouwmaterialen zijn ontwikkeld die deze gebreken willen minimaliseren of zelfs geheel uitsluiten. Milin B.V. biedt het grootste assortiment duurzame afbouwmaterialen aan, die bestand zijn tegen de vele externe invloeden dankzij kwalitatief hoogwaardige materialen en beschermende foliën.


Gemakkelijk te verwerken

Biedt de uitvoerder een gemakkelijk verwerkbaar product aan zodat er altijd een prachtige uitstraling gecreëerd kan worden. Kunststof afbouwmaterialen verlenen zich uitstekend voor renovatie dankzij de vele mogelijkheden qua montage, verwerkbaarheid, soorten, materialen en kleuren. Een voorbeeld hiervan is dat kunststof materialen niet splinteren, niet kromtrekken, gemakkelijk te zagen en monteren zijn.


Milin de partner bij renovaties

Eén adres voor uiteenlopende duurzame kunststof afbouwmaterialen in vele soorten, kleuren, structuren, afmetingen en mogelijke montages. Tevens bieden wij volledige ondersteuning als het gaat om de montage, productinformatie en advies. 
Kortom, biedt de uitvoerder een gemakkelijk verwerkbaar product aan dat aan alle hoge standaarden zal voldoen en biedt de eindgebruiker een onderhoudsarm product aan dat een lange levensduur zal hebben Tevens is de keuze voor kunststof dakranden, op langere termijn, de goedkoopste optie. Het is duurder in de aanschaf maar dankzij de lange levensduur zal je er langer van kunnen genieten zonder een renovatie of vernieuwing uit te voeren. Geen frequente renovaties, maar een langer behoud van de eigenschappen en uitstraling met kunststof afbouwmaterialen van Milin B.V. 


Goed om te weten
  • Dagelijkse leveringen door heel Nederland
  • Support vanuit elke hoek 
  • Minstens 10 jaar garantie
  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Grootste assortiment duurzame afbouwmaterialen
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
     

Benieuwd naar afgeronde projecten met duurzame afbouwmaterialen? Bekijk de projecten van Milin of kijk op www.milin.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie