Meer daglicht en ruimte met nieuwe VELUX dakkapellen

Vergunningsvrije oplossing als eerste in Nederland verkrijgbaar

De VELUX Groep zorgt al 75 jaar voor daglicht en frisse lucht in gebouwen. Met de nieuwe VELUX dakkapel en dakkapel serre creëert VELUX nu ook meer ruimte onder het dak. De VELUX dakkapellen zijn een innovatief alternatief voor een traditionele dakkapel en transformeren een zolderruimte snel in een ruimtelijke slaap- of woonkamer. De dakkapellen zijn in veel situaties vergunningsvrij, eenvoudig in één dag te plaatsen en onderhoudsarm. 


Door het slimme ontwerp van de VELUX dakkapellen steekt de constructie niet verder dan 60 cm uit het dakoppervlak. Hierdoor zijn ze in de meeste situaties vergunningsvrij te plaatsen en een goede oplossing voor de voorzijde van een woning. 


VELUX dakkapel serre: drie keer meer daglicht

De VELUX dakkapel serre combineert de extra ruimte van een traditionele dakkapel met de hoeveelheid daglichttoetreding van dakramen. Hierdoor laat deze dakkapel drie keer meer daglicht binnen dan een traditionele dakkapel met hetzelfde glasoppervlak. 


Vergunningsvrij ontwerp en onderhoudsarm

Het gestandaardiseerde gootstuksysteem heeft een slank ontwerp en kwalitatieve afwerking met goede isolerende werking. Hierdoor worden koudebruggen en condensatie voorkomen en kan de VELUX dakkapel op locatie volledig en zonder kraan in één dag  worden opgebouwd. Het aluminium lijstwerk is onderhoudsarm en goten en ruiten kunnen eenvoudig van binnenuit worden gereinigd. 


De VELUX dakkapellen zijn leverbaar in verschillende afmetingen, diverse combinaties dakramen zijn mogelijk en perfect passende VELUX raamdecoratie is direct beschikbaar. De VELUX dakkapellen worden standaard geleverd met 10 jaar VELUX fabrieksgarantie.


Meer informatie te vinden op de website van VELUX Nederland. 
 

« Nieuws overzicht