Steni Vision, uw gevel als canvas

Met Steni Vision heeft u een hoogwaardig composiet gevelbekledingsmateriaal tot uw beschikking voor een unieke ontwerp.

Steni Vision biedt u een waarlijk onbegrensd pallet aan mogelijkheden qua uitvoering en decor. Denk aan eigen foto's, illustraties en/of andere motieven en dan ook nog in 3 verschillende glansgraden; de gevel is uw canvas. Voor de finishing touch kunt u de hoeken uitvoeren in vaste L- en / of U-elementen, om de gevel die gewaardeerde massieve look te geven, waar u toch licht en efficiënt blijft bouwen.


Unieke individueel aansluitende panelen

U levert het ontwerp aan en Steni zorgt voor de productie van de unieke individueel aansluitende panelen (rekening houdend met voegen, deuren en ramen) en de begeleiding van A tot Z naar een hoogwaardig eindresultaat. Een eindresultaat met 40 jaar garantie


Als referentie verwijst Steni u met trots naar het Noorse project Newton Flight Academy in Bodø en de Prinses Beatrixschool te Bodegraven.


Uiteraard zijn Steni Vision ontwerpen prima te combineren met Steni Nature en / of Steni Colour gevelbekleding. Steni staat graag klaar voor u met raad en komt met enthousiasme bij u langs voor een persoonlijk advies.

« Nieuws overzicht