Ervaar Methermo®XL op Material Xperience 2017!

Van 6 tot en met 10 februari vindt de beurs Material Experience plaats in Jaarbeurs Utrecht. Een inspiratiebeurs voor de architect vol uitdagende nieuwe materialen en innovaties.

Metaglas presenteert tijdens deze beurs de laatste innovaties binnen de Methermo®XL-lijn: het driedelige horizontale schuifraam, stolp-draaikiepraam en het verbeterde verticaal schuivende raam. 


Het driedelige horizontale schuifraam bestaat uit twee schuivende glaspanelen en een vast glaspaneel. Hierdoor kan het systeem tot wel 66% worden opengezet met een minimaal aantal profielen in het zicht. Zo wordt er maximaal daglicht gerealiseerd en een fantastisch uitzicht. 


Naast het horizontale schuifraam, presenteert Metaglas het bekende stolpraam die nu over een kiepstand beschikt. Hierdoor kunt u uw woning ventileren zonder het hele raam te openen. Het verbeterde verticaal schuivende raam heeft nog meer toepassingsmogelijkheden. Hier vertellen wij graag meer over op de Material Xperience. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bezoek dan de stand van Metaglas tijdens de beurs. 


Bezoek Material Xperience 

Metaglas is gespecialiseerd in slank geprofileerde aluminium ramen en deuren, balkonbeglazing en maatwerk glasconstructies. De adviseurs van Metaglas vertellen u graag meer over de nieuwe innovaties tijdens Material Xperience, onderdeel van de BouwBeurs. U bent van harte welkom op de stand van Metaglas, standnummer C3.
 

« Nieuws overzicht