Samen betaalbaar bouwen

IsoBouw staat dit jaar weer prominent op de BouwBeurs met het beursthema ‘Samen betaalbaar bouwen’.

Dit thema is ontstaan uit de behoefte in de markt om binnen de ketendynamiek de juiste partners te vinden om gezamenlijk nieuwbouw- en renovatieprojecten te realiseren. Veranderende eisen die aan een gebouw worden gesteld, vragen voortdurend om innovatieve bouwconcepten. Met name complexe en omvangrijke projecten die bijdragen aan een succesvolle energietransitie zoals passiefhuizen, ‘nul-op-de-meter’- woningen en “bijna-energieneutrale-gebouwen’  zijn gebaat bij een goedwerkend ketenteam.  


Premium partners 

Tijdens de beurs toont IsoBouw o.a. haar Premium Partner concept. Hiermee zorgt IsoBouw voor de verbinding tussen de aannemer en verschillende partners. Het sleutelwoord is keteninnovatie. Innovaties die leiden tot een optimale prestatie van de isolatieschil (energiebesparing), besparing van materiaalkosten en meer verwerkingsgemak tijdens het bouwen (bouwsnelheid, voorkoming fouten en arbeidskostenbesparingen). 


In het voortraject gaat IsoBouw met alle partijen aan tafel zitten, zoals andere fabrikanten, aannemers en opdrachtgevers. Doordat gekozen wordt voor innovatieve partners in de industrie worden altijd de nieuwste technologieën toegepast en worden alle ervaring en kennis van de partners ingezet.  Het is niet ongebruikelijk dat in een conceptontwikkeling de productontwikkelingsafdelingen van de partners ingeschakeld worden om nieuwe details of productaanpassingen te ontwikkelen.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie