3-zone reiniging entree: esthetisch, duurzaam en kostenbesparend

De 3-zone reiniging is een esthetisch fraaie maatwerkoplossing en is het meest optimale entreematsysteem voor de opname van vuil en vocht.

Het bijkomende voordeel is de besparing op schoonmaakkosten van de aangrenzende vloerbedekking.


Hoogwaardige schoonloopsystemen

emco heeft veel ervaring met hoogwaardige schoonloopsystemen en heeft voor de optimale oplossing het 3-zonereinigingssysteem ontwikkeld. De eerste zone bestaat uit een aluminium profielmatsysteem en dient voor de opvang van grof vuil. De tweede zone is ook een profielmat en dient voor de opvang van fijn vuil. De derde zone bestaat uit een schoonloopzone en zorgt voor de perfecte opname van het restvuil en vocht. Zone 1 en 2 zijn in verschillende kleuren, inlagen en inbouwhoogtes leverbaar. Zone 3, de schoonloopzones, zijn leverbaar in een ongekend aantal kleuren en dessins. Het gehele 3-zone schoonloopsysteem kan aangepast worden aan individuele wensen en exclusieve ontwerpeisen. De hoge kwaliteit staat garant voor een duurzame levensduur.


3-zone schoonloopsystemen

De 3-zone schoonloopsystemen kunnen op verschillende manieren worden toegepast in entrees. Ten eerste: zone 1 buiten, zone 2 in het tochtportaal en zone 3 binnen. Ten tweede als bij het entree alle zones binnen toegepast moeten worden. Ten derde als er in het binnenbereik nauwelijks ruimte is om een entreemat toe te passen door bijvoorbeeld zone 1 en 2 buiten te situeren.

Meer informatie is te lezen op de website van emco. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie