Storax breidt antislip assortiment uit door overname Dipaq

Storax b.v. te Zwijndrecht is al 40 jaar leverancier van een veelzijdig programma bouwspecialiteiten.

Het leveringsprogramma wordt regelmatig aangevuld met innovatieve en unieke producten voor nichemarkten in de bouw.


Overname Dipaq

Als marktleider in Nederland op het gebied van trapneuzen kreeg Storax steeds vaker aanvragen voor antislip producten voor gladde vloeren. Met de overname van de antislip activiteiten van Dipaq b.v. biedt Storax nu een breed programma antislip oplossingen voor vloeren, trappen, galerijen en bordessen. 


Antislip oplossingen

Het nieuwe Dipaq programma bevat met name producten voor de woon- en werkomgeving. Daarnaast is er de Vigil heavy-duty serie voor de offshore en industrie. Afhankelijk van de ondergrond en de toepassing biedt Storax de volgende producten: 

  • Permagrip antislip coating         
  • Ultragrip antislip strips
  • Safety Walk en Safety Track antisliptape
  • Vigil antislip elementen
  • Storax trapneuzen
  • Storax antislip matten

Montage

Storax montageploegen kunnen het aanbrengen van de antislipproducten volledig uit handen nemen. Een turn-key service van advies tot oplevering om de klant zoveel mogelijk te ondersteunen. 


Gratis projectbeoordeling 

Om de introductie van de nieuwe Dipaq producten extra kracht bij te zetten biedt Storax voorlopig een gratis projectbeoordeling aan. Dus heeft u last van gladde ondergronden en zoekt u een betrouwbare partij die u kan voorzien van een vrijblijvend advies? 


Meer informatie is te vinden op de website van Storax.
 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie