Vraaggestuurd individueel: OxyGreen CO2 voor woningen

Zo eenvoudig en gezond kan ventileren zijn

Maar nooit te veel zodat energieverliezen worden voorkomen. Daardoor verbeteren de OxyGreen CO2 systemen de energieprestatie in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen.


Gebruikersvriendelijkheid ten top!

De vraaggestuurde ventilatiesystemen OxyGreen CO2 zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zodat bewoners onder alle omstandigheden efficiƫnt ventileren. Met duidelijke symbolen zien de bewoners in welke stand de sensor staat. Als men de sensor aanraakt geven de leds de ingestelde ventilatiestand en de kwaliteit van de binnenlucht weer.


CO2-sensor/handbediening: Deze extra sensoren kunnen in de slaapkamer(s) geplaatst worden. Het is mogelijk om de ventilatie aan te sturen door de luchtkwaliteit in de slaapkamer(s) te meten met extra CO2-sensoren die gevoed worden met netspanning (230V).


Handbediening S 

Handbediening Met de handbediening is het mogelijk om in bv. de keuken of badkamer de ventilatie (tijdelijk) naar de NACHT of MAX stand te sturen. Dit is zichtbaar door een led indicatie. De handbediening heeft dezelfde uitstraling als de CO2-sensoren en is batterij gevoed.

Handbediening 4 Standen S 

4-standen handbediening Met de 4-standen handbediening is het mogelijk om in bv. de keuken of badkamer de ventilatie (tijdelijk) naar de NACHT of MAX stand te sturen. Er is een keuze om 15 of 60 minuten op MAX te ventileren. De bediening is batterij gevoed.


Co Sensor S

Vochtsensor/handbediening (batterij) De ventilator wordt naar hoog toeren gestuurd om het vocht in de badruimte snel te verwijderen. Een blauwe indicatie led brandt continu. De vochtsensor reageert op een stijging van de relatieve luchtvochtigheid binnen korte tijd. Dit voorkomt onnodig ventileren bij vochtige omstandigheden welke niet door baden of douchen ontstaan. Deze vochtsensor/handbediening is batterij gevoed.

Vochtsensor Bedraad S     

Vochtsensor (bedraad) De ventilator wordt naar hoog toeren gestuurd om het vocht in de badruimte snel te verwijderen. De vochtsensor reageert op een stijging van de relatieve luchtvochtigheid binnen korte tijd. Dit voorkomt onnodig ventileren bij vochtige omstandigheden welke niet door baden of douchen ontstaan. Deze vochtsensor wordt gevoed via zwakstroom vanuit de ventilatie-unit. Dit voorkomt het vervangen van batterijen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie