Disbon maakt haast met nieuwe vloercoating

DisboPUR A326: sneldrogend product voor binnen en buiten

Caparol brengt binnen het Disbon vloerassortiment een vloercoating op de markt die overlast tot een minimum beperkt. DisboPUR A326 is te gebruiken op alle minerale vloeroppervlakken. De meest opvallende eigenschap van het nieuwe product is de uitzonderlijk korte droogtijd; tweeënhalf uur na het aanbrengen van de coating kan de vloer al weer worden belopen. 


2-componenten vloercoating

Binnen en buiten DisboPUR A326 is een 2-componenten vloercoating die geschikt is voor diverse vloertoepassingen, zowel binnen als buiten. Disbon richt zich met het nieuwe product met name op balkons, flatgalerijen en industriële vloeren. Hoewel de ideale verwerkingstemperatuur tussen 15°C en 20°C ligt, is het product te gebruiken bij temperaturen tussen 3°C en 30°C en bij een relatieve luchtvochtigheid tot 70%. Het nieuwe product is bestand tegen UV-straling, maar ook tegen brandstoffen, zuren en logen.


Minimale overlast

De overlast die het product veroorzaakt is niet alleen minimaal door de snelle droogtijd. DisboPUR A326 is vriendelijk voor de mensen die het product aanbrengen én voor omwonenden en passanten, omdat het reukarm en vrij van oplosmiddelen is. Caparol biedt de nieuwe vloercoating in diverse kleuren aan, waaronder kiezelgrijs (vergelijkbaar met RAL 7032), in sets van 7 kg en 24,5 kg. 
DAW 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie