Meer plafondinspiratie in Armstrongs A-book

Ook dit jaar brengt Armstrong Ceiling Solutions plafondinspiratie uit in boekvorm.

Het A-book 2017 staat weer vol met mooie projecten uit heel Europa. Nederland is met 3 van de 32 projecten goed vertegenwoordigd. 


Voor elk idee bestaat een oplossing, in mineraal, hout of metaal. Daarnaast bestaat er voor elk materiaal een zwevende variant dat extra aandacht trekt, bijvoorbeeld plafondeilanden of verticaal geplaatste baffles. Dat komt duidelijk tot uiting in het A-book. De luxe lumbeck uitgave van de plafondfabrikant is onderverdeeld in 5 onderwerpen: Retail en Vrije tijd, Onderwijs, Kantoor, Gezondheidszorg en Transport. Van majestueuze projecten als het Eiffel Palace in Boedapest, Hongarije tot strakke houten plafonds in het kantoor van de Global Mining & Resource Company in Londen, Groot Brittannië.


Aansprekende projecten

Het A-book 2017  bevat tal van aansprekende projecten. Zoals bijvoorbeeld het bijzondere project H&M’s flagship store in Boedapest, Hongarije. Baffles in metaal zijn door hun concept en ophanging tussen de verschillende verdiepingen van deze winkel zowel van boven als van onderen te zien.


Bij de kantoren van Ernst & Young in Polen zijn verschillende Armstrong producten en materialen gecombineerd; ronde minerale canopies, open cellen en metalen baffles. De metalen baffles zijn zo gepositioneerd dat ze de logo van Ernst & Young vormen. Bij het nieuwe call center van The Contact Company, in het opkomend herontwikkelingsgebied Tower Wharf in de haven van Birkenhead, Groot Brittannië, is onder andere gekozen voor een doorlopende metalen oplossing in oranje voor zowel het plafonds als de wanden. 


In Nederland

Van de Nederlandse bijdrages springen de kleurige uitspattingen van het Shapes Experience Center in Nieuwegein meteen in het oog. De minerale Sierra tegels zijn in verschillende kleuren, vormen en afmetingen toegepast en geven het interieur een indrukwekkende uitstraling. Het plafond van de Master Control Room van Ericsson in Hilversum, waar technische diensten voor uitzendingen van publieke en commerciële omroepen geleverd worden, werd met metalen Axal Vector tegels bekleed in een eigenzinnig lijnenspel. Zeskantige Canopies werden gebruikt bij de herhuisvesting van onderzoeksinstituut TNO in Den Haag. De minerale tegels geven de receptie en de vergaderruimtes van dit gebouw een strakke, witte uitstraling met een twist.


Boek bestellen

Het A-book 2017 is hier digitaal in te zien, maar ook in luxe papieren vorm aan te vragen via de klantenservice van Armstrong, 076 - 52 30 200.


Over Armstrong

Armstrong Ceiling Solutions is onderdeel van Armstrong World Industries en is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige akoestische plafondsystemen. Armstrong biedt een uitgebreid aanbod van innovatieve designoplossingen van plafonds in mineraal, metaal en hout. Architecten, montagebedrijven en opdrachtgevers vinden in Armstrong Ceiling Solutions een deskundige partner. De bedrijfsstrategie is gericht op duurzaamheid en innovatie.


 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie