Nieuwe catalogi Bostik

Bostik, een wereldwijde en toonaangevende producent van lijm- en afdichtingsproducten, heeft voor  alle segmenten in bouw waarin zij actief zijn een nieuwe productcatalogus uitgebracht.

In de verschillende catalogi is het complete assortiment gepresenteerd. Van voorbehandelingsmiddelen, egalines, lijmen en afdichtingsproducten tot gereedschappen en toebehoren. De verschillende catalogi zijn - zowel in gedrukte vorm als digitaal - beschikbaar in het Nederlands en Frans.


Toonaangevende lijmproducent

Bostik kent een lange historie van meer dan 125 jaar en is gedurende die tijd uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende lijmproducenten in de wereld. Tot en met 2013 was Bostik wereldwijd actief met een groot aantal verschillende ‘locale A-merken’, maar vanaf  2014 is gekozen voor een nieuwe strategie waarbij Bostik het nieuwe centrale hoofdmerk is geworden. En dat is nu terug te zien in de nieuwe catalogi. Binnen de bouwsector is Bostik actief in de segmenten: Montage-  en Afdichtingstechniek, Tegeltechniek, Wand- en Vloertechniek en Hovenierstechniek. Kortom,  Bostik biedt alle mogelijke lijm- en afdichtingsoplossingen van kelder tot dak en voor binnen en buiten. 


Hulpmiddel voor lijm- en afdichttingsoplossingen

De catalogi zijn een handig hulpmiddel voor de vakhandel en voor professionele gebruiker bij de keuze voor de meest geschikte lijm- en afdichtingsoplossing. Alle nieuwigheden zijn in de verschillende catalogi te vinden. De catalogi hebben een duidelijke en overzichtelijke indeling toegespitst op alle verschillende soorten toepassingen. Hierdoor kan snel een juiste product worden gevonden. Professionals doen graag een beroep op Bostik vanwege de constante hoogwaardige kwaliteit van de producten, maar ook door de technische advisering en praktische ondersteuning op de werkvloer. 
 

« Nieuws overzicht