Effectieve vloerbescherming voor parkeergarages

De vloer van een parkeergarage krijgt nogal wat over zich heen. Niet alleen de banden van talloze auto’s, maar ook motorolie, brandstof, strooizout en vocht.

Al die factoren laten dag in dag uit hun sporen na. Een solide basis met professionele bescherming is dan ook onmisbaar. De Disbon vloer- en beschermingssystemen van Caparol garanderen dat parkeergarages functioneel, veilig en mooi zijn én blijven.

Lagere kosten, hoger rendement

Het Disbon OS 8-systeem is een eenvoudig te verwerken vloercoatingsysteem met een multifunctionele afwerking en is geschikt voor alle overdekte berijdbare vloeroppervlakken, dus zowel parkeervakken als rijbanen. De OS 11-systemen (met of zonder extra slijtlaag) hebben een hoge dynamische scheuroverbrugging tot -20°C. Afhankelijk van de afwerklaag die u kiest, is OS 11 geschikt voor rij- en loopbanen op zowel de tussendek- als de bovendekvloeren. Het OS 13-systeem biedt een statische scheuroverbrugging tot -10 °C en is geschikt voor overdekte loop- en rijbanen.

Oók voor wanden en plafonds

Schone en lichte wand- en plafondafwerkingen maken een parkeergarage aantrekkelijker. Kleur en helderheid verhogen het gevoel van veiligheid en de juiste muurverven dragen bij aan een heldere, overzichtelijke omgeving, waarin bezoekers zich prettig voelen. De vloercoatings van Disbon vormen een uitstekende combinatie met alle verfsystemen voor wanden en plafonds van Caparol.

Verffabrikant Caparol heeft de meest gangbare Disbon vloersystemen voor parkeergarages nu samengevoegd in een brochure. Hierin worden onder meer verschillende OS systemen toegelicht, maar ook een coatingsysteem met een sneldrogende afwerking en geschikte verfsystemen voor wanden en plafonds.

Vraag de brochure nu aan via info@caparol.nl! Voor overige informatie over Disbon bezoekt u onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie