Tijd en geld besparende na-isolatie voor hellende daken

Voordelig grote labelsprongen maken bij het na-isoleren van hellend daken? Met de SlimFix dakplaten van IsoBouw wordt dit nog eenvoudiger.

Bekijk 2 voorbeelden voor het na-isoleren van een dak met een reeds aanwezige onderconstructie.


SlimFix Reno+

SlimFix Reno+ dakelementen kunnen direct op het dragend dakbeschot worden geplaatst. Met deze isolatieplaten worden isolatiewaarden tot een Rc van 7.0 bereikt. SlimFix Reno+ is gecacheerd met een waterdichte, dampopen en thermisch reflecterende alu-folie en hebben drie ingelijmde tengels voor extra constructieve sterkte. Door de overlappende randafwerking ontstaat er een aaneengesloten isolatielaag. 


SlimFix RenoTwin

SlimFix RenoTwin kan vrijdragend worden gemonteerd op vrijwel ieder onderdak dankzij het gebruik van stelschroeven. Ideaal dus bij toepassing op doorgezakte daken of op reeds aanwezige oude dakelementen. Met SlimFix RenoTwin kan een reeds aanwezige isolatielaag worden ge├»ntegreerd in het nieuwe isolatiepakket. Hierdoor zijn er extra besparingen mogelijk op de kosten van de nieuwe isolatielaag. Deze kan dan namelijk dunner, dus voordeliger, zijn. 
SlimFix RenoTwin is tweezijdig gecacheerd met een thermisch reflecterende alu-folie. De bovenzijde bevat drie ingelijmde houten regels die het element extra constructieve sterkte geven. De langszijden zijn voorzien van een messing/groef-verbinding waardoor warmtelekken worden voorkomen. SlimFix RenoTwin is waterdicht, maar toch dampopen en leverbaar met een Rc-waarde tot 8.0.


SlimFix RenoGoot

Bij het na-isoleren wordt het dak verhoogt en moet normaliter de goot vervangen worden. Dit kost tijd en geld die bespaart kan worden met de SlimFix RenoGoot. Met de SlimFix RenoGoot kan een na-geïsoleerd dak in slechts enkele handelingen waterdicht worden afgewerkt. Bouwkundige aanpassingen, zoals het vervangen van de bestaande goot, worden overbodig. Bovendien leidt toepassing tot een mooi esthetisch eindresultaat.

Meer informatie is te vinden op de website van Isobouw. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie