Renson op roze wolk na winst Tom Dumoulin in 100ste Giro d’Italia

Renson beleeft Giro-eindwinst als trotse partner van Team Sunweb op de eerste rij

Na een spannende eindstrijd – alles moest nog beslist worden in de afsluitende tijdrit in Monza van zondag 28 mei – was het uiteindelijk Tom Dumoulin (Team Sunweb) die met 31 seconden voorsprong aan het langste eind trok en de 100ste Ronde van Italië won. 37 jaar na Joop Zoetemelk kan Nederland weer eens pronken met een winnaar in een grote ronde. Dumoulin is bovendien de eerste Nederlander ooit die de Ronde van Italië wint. 


Renson beleefde als partner van Team Sunweb de eindstrijd in Monza vanuit de eerste rij, samen met Italiaanse media. Zij volgden het Team van start tot finish tijdens de afsluitende tijdrit waarin het eindklassement beslist werd.


Sponsor Renson

Renson is als enige Belgische bedrijf partner van een buitenlands World Tour team, een bewuste keuze om via die weg wereldwijd z’n brand awareness een boost te geven. De internationale ambities van de trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen leidden tot dusver al tot een sterke wereldwijde groei met verkoopskantoren en vertegenwoordigers in alle uithoeken van de wereld: van Australië, over China en het Midden-Oosten, tot ook een showroom in New York. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie