Magnum Tube is 'made in Holland'

MAGNUM Tube vloerverwarmingsbuis heeft een minimale levensduur van 50 jaar

De 5-laagse vloerverwarmingsbuis met diffusiedichte EVOH-laag is gemaakt van PE-RT Type 1 (Polyethylene Raised Temperature). Dit type is sterk, flexibel en uitermate geschikt voor hoge temperaturen.

De MAGNUM Tube is tevens de enige in Nederland gefabriceerde vloerverwarmingsbuis.

De buis wordt in verschillende diameters geëxtrudeerd en is KOMO, SKZ en MPA gecertificeerd. Deze vloerverwarmingsbuis heeft een minimale levensduur van 50 jaar, wat tevens de garantieperiode is.


Made in Holland

Binnenkomende grondstoffen worden grondig getest voordat ze worden vrijgegeven. Onze PE-RT extruders garanderen een betrouwbaarheid en constante productkwaliteit. De kwaliteit van de buis wordt continu bewaakt. Tijdens het extrusieproces wordt de wanddikte, de buitenste en de binnenste diameter in real-time gemeten. Deze meetgegevens worden permanent digitaal opgeslagen en kunnen later worden geraadpleegd.


De geproduceerde buis wordt getest in ons eigen laboratorium en hij wordt onderzocht door middel van een gesimuleerde veroudering. De structuur van de lagen worden microscopisch onderzocht. Het is van groot belang dat de onderlinge lagen de juiste dikte hebben en dat ze mooi consistent zijn. Op deze manier wordt het traject van begin tot eind in eigen hand gehouden, is er een optimale kwaliteitsbewaking en kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit-verhouding aanbieden.

Meer informatie is te vinden op de website van Magnum Heating.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie