emco schoonloopzones: vele dessins en mooie kleuren

Voor nog meer ontwerpvrijheid, toepassingsmogelijkheden en duurzaamheid heeft emco het toch al omvangrijke assortiment schoonloopzones uitgebreid met vier series: CONTURA, PRESTIGE, INNOVA en CARE.

Op deze manier heeft u een nog grotere keuze uit exclusieve patronen, bijzondere reliëfs en onbegrensde mogelijkheden qua kleuren. 


Schoonloopzones

De schoonloopzones zijn een technisch en qua vormgeving doordacht product met een hoge kwaliteit. Geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld winkelcentra, hotels, openbare gebouwen, kantoren en zorgcentra. De hoge kwaliteit maakt de meeste series ook geschikt voor rolstoelen en rollators. Alle series voldoen aan de slipgevoeligheid DS volgens EN 13893 en brandklasses Bfl-s1 of Cfl-s1 volgens EN13501-1.


Reinigingssysteem

De schoonloopzones zijn in een sparing toe te passen, maar ook als mat met een afwerkrand. De rolbreedtes variëren van 100 tot 200 cm. Bovendien zijn ze uitermate geschikt als 3e zone in het effectieve 3-zone reinigingssysteem. Dankzij de vele mogelijkheden en hoogwaardige uitstraling geeft dat de entree de finishing touch!


Meer informatie over de schoonloopmatten is te vinden op de website van emco.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie