Kloeckner Onlineshop: de toekomst van metaal

Kloeckner Metals ODS Nederland heeft een manier gevonden om het bestelproces te optimaliseren door middel van digitale hulpmiddelen.

Het bestelproces in de metaalhandel kan een moeilijk en tijdrovende taak zijn. Er gaan vele uren werk zitten in het krijgen van offertes, de voorwaarden onderhandelen, voorraadtekorten aanvullen en tegelijkertijd de kosten in uw achterhoofd houden. 


Digitale hulpmiddelen

Kloeckner Metals ODS Nederland heeft een manier gevonden om het bestelproces te optimaliseren door middel van digitale hulpmiddelen. De Kloeckner Onlineshop is hier een goed voorbeeld van. In de Onlineshop bent u niet gebonden aan openingstijden of minimale bestelwaarden en wordt uw individueel onderhandelde prijs automatisch meegenomen. Hiernaast biedt Kloeckner transparante levertijden en downloadbare offertes & fabriekscertificaten aan. Dit betekent dat klanten op het moment dat ze bestellen al kunnen zien wanneer de bestelde goederen worden geleverd en gelijk de conditie van de bestelde goederen in kunnen zien door middel van downloadbare fabriekscertificaten. 


Op deze manier hebben klanten van Kloeckner altijd de juiste informatie beschikbaar - vanaf elke locatie en op elk tijdstip. Zelfs als klanten speciale wensen hebben zoals zagen, stralen & verven of foliĆ«n, kan dit gemakkelijk online geregeld worden met een paar muisklikken. 


Bestelproces vereenvoudigen

Bezoek de Onlineshop vandaag nog en zie hoe het uw bedrijf kan helpen om het bestelproces efficiĆ«nter en transparanter te maken. Kloeckner maakt het bestelproces werkelijk een fluitje van een cent. Klik hier om direct naar de Onlineshop te gaan. 
 

« Nieuws overzicht