Onbezorgd de natte vloer op met Wetroom Concept van Tarkett

Anti-slip vloeren voor sanitaire ruimtes in gezondheidszorg, ouderenzorg, onderwijs, sportcentra en huisvesting

Het Tarkett Wetroom Concept omvat vloer- en wandbekleding die speciaal is ontwikkeld voor natte ruimtes. Het oppervlak, al dan niet voorzien van noppen, biedt goede grip voor de voeten, zelfs als de vloer glad is door zeep en water. Het compacte, ondoorlatende oppervlak maakt de vloer hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Door een hoge slipweerstand is risico op uitglijden voor patiënt, personeel of bezoeker minimaal.

Combinaties binnen hele Tarkett-programma

De kleuren en dessins van de vloerafwerkingen en wandbekledingen binnen het Wetroom Concept zijn zo gekozen, dat ze uitstekend te combineren zijn met de overige vloerencollecties van Tarkett. Zo kunt u binnen één gebouw met verschillende functies toch één uitstraling realiseren. De collectie sluit naadloos aan bij bijvoorbeeld de iQ Optima of Acczent Excellence 80 serie.

Van top tot teen één geheel

De Wetroom Concept collectie bevat naast wandbekleding en vloerbedekking ook veel bijpassende accessoires, zodat hetzelfde afwerkingsniveau in dezelfde kleuren en dessins kan worden bereikt. De accessoires variëren van afvoeren, putjes en drains tot afvoerpijpen, drempelstrips, moffen etc. Doordat wand en vloer met behulp van lassen en de benodigde accessoires naadloos op elkaar aan kunnen sluiten, kan een hoge mate van waterdichtheid worden bereikt.

Drie vloerprogramma's, één wandcollectie

Binnen het Wetroom Concept kan gekozen worden uit drie verschillende vloerbedekkingslijnen, die alle drie goed te combineren zijn met de kleuren en dessins uit de wandbekledingslijn AQUARELLE WALL HFS. Elke vloerbedekkingslijn heeft zijn eigen uitstraling en unieke voordelen:

  • GRANIT MULTISAFE: met afgeronde noppen voor een combinatie van slipbestendigheid en schoonmaakgemak;
  • OPTIMA MULTISAFE: voorzien van noppen voor grote slipbestendigheid;
  • SAFETRED AQUA: zacht en comfortabel aan de blote voeten, maar met slipweerstand R10.
Wetroom Concept in beeld en geluid

Bekijk ook de video.

« Nieuws overzicht