De emco entreemat speciaal voor buiten

Takjes, zand en kiezeltjes zijn de belangrijkste oorzaken voor krassen, deukjes en algemene slijtage aan vloeren.

De beste manier om deze ongemakken te voorkomen is ervoor zorgen dat vuil niet eens binnen in het pand terecht komt. De oplossing is simpel, het vuil dient buiten al van de voetzolen af te worden geborsteld. De ideale oplossing om dit te bereiken zijn de emco entreematten speciaal voor buiten, toe te passen in ieder renovatie- of nieuwbouwproject.


Buitentoepassing

Het brede assortiment maakt het mogelijk om voor iedere buitentoepassing een geschikte entreemat te kiezen. De aluminium profielen in combinatie met de mooie inlages zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling. Afhankelijk van het type bezoeker, de beschikbare ruimte, de ondergrond en de gewenste uitstraling kunt u kiezen uit één van de vele inlages. Enkele mogelijkheden zijn de rubber inlagen speciaal voor de zorg, de cassetteborstels speciaal voor scholen en kantoorpanden en de Outdoor voor de opvallende entree. 


emco matsystemen

Primair zorgen de emco matsystemen voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname, maar daarnaast ook voor een hogere mate van veiligheid, door het beperken van uitglijdingsgevaar en door het gebruik van brandvertragende grondstoffen.  Verder dragen de emco entreematsystemen bij aan een onderscheidend design en positieve beeldvorming binnen het architectonisch geheel. De vele inbouwhoogtes maakt ze in combinatie met iedere vloer toepasbaar. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie