Aralco voortaan onder merknaam ‘Renson’ op de markt

Vanaf 1 januari 2018 komt het volledige assortiment van Aralco onder de merknaam Renson op de markt.

Als internationale trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, geeft Renson hiermee extra invulling aan z’n ambitie om Nederlandse klanten beter te kunnen bedienen met een ruimer assortiment. Beide ventilatiespecialisten bundelen de krachten om met één merk ‘Renson’ sterker te staan voor de toekomst. Met een gezamenlijk netwerk van ervaren verdelers en een focus op totaalconcepten vallen de puzzelstukken voor de Nederlandse markt zo helemaal in elkaar.


Luchtkwaliteit, energiezuinigheid en akoestiek

Ventilatie kijkt tegen een steeds strenger wordende wetgeving aan en dus legt de bouwsector de lat op het vlak van energiezuinigheid, luchtkwaliteit en akoestiek steeds hoger. Bovendien zijn bewoners zich meer dan ooit bewust van het belang van een degelijke binnenluchtkwaliteit in hun woning, op kantoor, op school of in het ziekenhuis. En uiteraard brengt ook dat stijgende verwachtingen met zich mee, bijvoorbeeld op het vlak van ‘smart living’. 


Redenen genoeg dus om voortaan onder één merk – ‘Renson’ – naar buiten te treden. In Nederland was Aralco al een klinkende naam in ventilatie en kon het er rekenen op een sterk dealernetwerk. Daar kan nu ook Renson volop beroep op doen om z’n merk verder uit te bouwen, terwijl die distributiepartners kunnen blijven rekenen op een continue service. Bovendien krijgt de Nederlandse markt hierdoor toegang tot de ventilatieoplossingen waar Renson sinds jaar en dag op inzet en tot tal van innovatieve ventilatieproducten die binnenkort gelanceerd zullen worden. Dankzij deze synergie zal Renson z’n totaalconcepten voor gezond, comfortabel en duurzaam wonen nog beter in de Nederlandse markt kunnen aanbieden. 


Aralco = Renson

Vanaf 1 januari 2018 ruilt Aralco z’n merknaam en corporate branding definitief in voor die van Renson. Een proces waar men nu al met vereende krachten aan bezig is, nu ook het Aralco-personeel het Renson-team kwam versterken.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie