Indeko-plus nu volledig vrij van conserveermiddelen

Caparol verbetert Indeko-plus

Caparol heeft Indeko-plus, één van de meest beeldbepalende producten van het merk, vernieuwd. De researchafdeling van het bedrijf is er in geslaagd de klassieke muurverf volledig vrij van conserveermiddelen te maken. Overgevoeligheid voor bepaalde stoffen is dankzij de vernieuwde Indeko-plus dus geen probleem meer.


Caparol heeft Indeko-plus ook op andere punten verbeterd. Zo is het product nóg soepeler te verwerken én makkelijker bij te werken. De vernieuwde Indeko-plus heeft bovendien een langere open tijd, een matter oppervlak en een diepere optische witheid, waardoor de schilder ook bij strijklicht een egaal en streeploos resultaat kan afleveren.


Ongeëvenaarde dekking

De bestaande eigenschappen van Indeko-plus zijn volledig overeind gebleven. De dekking van de vernieuwde Indekoplus is nog steeds ongeëvenaard (dekking klasse 1) en ook behoort de vernieuwde Indeko-plus nog steeds tot de meest schrobvaste muurverven ooit (natteslijtage klasse 1).


Muurverf van topkwaliteit

Caparol bereikt met de nieuwe Indeko-plus een bijzondere mijlpaal. Een muurverf van deze topkwaliteit was nog niet eerder verkrijgbaar zonder conserveermiddelen. Indeko-plus is per direct leverbaar bij de Caparol-groothandel. Verkrijgbaar in wit en RAL 9010 en in alle kleuren op kleur te brengen. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie