Nieuw assortiment IsoBouw-dakelementen voor sporenkappen

Hogere Rc-waarden en nieuwe luchtdichte én afwaterende profielen

De vraag naar hogere RC-waarden neemt toe. Daarom introduceert IsoBouw een uitbreiding op het assortiment SlimFix Spoor dakelementen met de RC-waarden 5.5, 6.0 en 7.0.


Maar daar blijft het niet bij! Voor een snelle montage en perfecte aansluiting van de elementen heeft IsoBouw iets nieuws bedacht: Het SlimFix Spoor profiel. Het SlimFix Spoor profiel is speciaal ontwikkeld voor de toepassing bij deze hogere RC-waarden. Het pvc-profiel wordt geplaatst in de langsnaden aan de panzijde. 


Afwaterende isolatieschil

Zonder extra handelingen zorgt het voor een luchtdichte en afwaterende isolatieschil. Softstrips op het profiel sluiten de overgang tussen twee elementen naadloos af. Het afdekprofiel aan de binnenzijde doet hetzelfde. Het resultaat: Zowel aan de binnen- als de buitenzijde een perfecte luchtdichte aansluiting. 


SlimFix Spoor elementen

De SlimFix Spoor elementen hebben een harde bovenlaag waardoor deze goed beloopbaar zijn. Op aanvraag is ook een versie beschikbaar voor nieuwbouw. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie