Slim, zuinig en milieubewust: comfort voor vloer en wand

In Nederland zitten we er in de winter graag warmpjes bij, het liefste ook zonder dat we daar teveel energiekosten voor betalen.

MAGNUM Projectservices biedt hiervoor complete en duurzame verwarmingssystemen aan. De systemen kunnen worden toegepast in woonhuizen, kantoren en werkplaatsen maar ook in grotere openbare ruimten en gebouwen. Wij dragen zorg voor uw vloer- en wandverwarming en doen dat gedurende het gehele traject: van ontwerp, engineering, tekenwerk, installatie van het systeem (met volledige projectbegeleiding) tot aan het toezicht.


Vloer- en wandverwarming: MAGNUM Projectservices realiseert

Afgiftesystemen voor het verwarmen en koelen van vloeren en wanden voor woningbouw en utiliteit in samenwerking met de professionele installateur. Alle disciplines worden door MAGNUM Projectsevices verzorgt: calculatie, engineering, tekenwerk, volledige projectbegeleiding en uiteraard installatie en service. De medewerkers van MAGNUM Projectservices staan garant voor kennis van zaken en decennia lange ervaring in de specifieke markt van vloerverwarming en vloerkoeling. Naast de 5-laags vloerverwarmingsbuis en diverse verdelers heeft MAGNUM Projectservices tevens regelapparatuur, isolatie, wapeningsnetten en bevestigingsmateriaal in het leveringsprogramma om uw project te completeren. De organisatie kenmerkt zicht door professionaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen. Dit weet menig opdrachtgever te waarderen en er zijn dan ook al vele aansprekende projecten gerealiseerd.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van Magnum Projectservices
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie