Armstrong introduceert ELEGANZA™ naadloos akoestisch plafondsysteem

Plafondfabrikant Armstrong Ceiling Solutions wil met zijn gespecialiseerde plafondoplossingen een positief verschil maken in de leefomgeving van mensen.

De introductie van ELEGANZA™ Naadloze akoestiek draagt daar zeker aan bij.


Volledige plafondoplossing

ELEGANZA™ Naadloze akoestiek zorgt voor een volledige plafondoplossing. Door de 100 procent naadloze afwerking straalt het plafond luxe uit en vormt het een geheel.  Met de akoestische absorptie klasse A heerst een aangename akoestiek in de ruimte. 


Volgens sales director Jelrik Engbersen is de vraag naar monolithische plafonds groot: “Vooral architecten en hun opdrachtgevers tonen belangstelling. Deze plafondoplossing  creëert een luxe en moderne uitstraling en dat is met name voor bijzondere projecten gewenst. Denk aan musea, restaurants, designkantoren of woonvilla’s.’’  


‘’Door het gebruik van de gebruikelijke gipsplaatplafonds ontstaat er een lange nagalmtijd en daardoor een onaangename akoestische omgeving”, zegt Engbersen . “Samen met Pennings Akoestiek zijn wij dit probleem te lijf gegaan en zijn we op zoek gegaan naar een oplossing; met ELEGANZA™ als resultaat.’’ Design en akoestiek : dat biedt ELEGANZA™.


Akoestiek en leefbaarheid

Het plafond voldoet aan zowel de esthetische eisen, als de wensen vanuit de klant op het gebied van akoestiek en leefbaarheid. Engbersen: “We hebben al een aantal mooie projecten kunnen realiseren. Zoals Waterschap Delfland, Hotel Van De Valk Breda en Naadloos Akoestisch Bouwlab Rosmalen. Stuk voor stuk met verschillende doeleinden, maar waar een strak, monolithisch plafond én een goede akoestiek meer dan gewenst is.” 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie