Nieuwe stalen Colonnette CL-SO en wandgootsysteem GWO Snap-on

Eén compact design voor hetzelfde gebouw

Legrand gelooft in werkplekken die efficiënt en duurzaam worden gebouwd en tegelijkertijd stijlvol zijn en van alle gemakken voorzien. De nieuwe stalen Colonnettes (of minizuilen) van Legrand en de GWO Snap-on wandgoten zijn hier mooie voorbeelden van. 


Beide systemen hebben hetzelfde compacte design, waardoor ze minder opvallend in de ruimte aanwezig zijn. Het zijn de slankste stalen wandgoten verkrijgbaar in de markt! Bovendien gaat de montage razendsnel omdat het schakelmateriaal direct, zonder montagedozen, adapters of afdekramen toe te passen, in de 45 mm opening geklikt wordt.  Omdat beide systemen uit dezelfde stalen compartimenten zijn opgebouwd, zien de oplossingen voor de werkplekken die zich langs de muur bevinden er hetzelfde uit als de oplossingen voor de werkplekken die zich midden in de kantoorruimte bevinden. 


Colonnette CL-SO 

De Colonnette CL-SO is een kleine energiezuil die onder of bij het bureau geplaatst kan worden.  De CL-SO kan geheel naar eigen keuze gevuld worden met het gewenste Mosaic inbouwmateriaal. De Colonnette CL-SO is er in 2 hoogte varianten (225mm en 450mm) en is opgebouwd uit 2 compartimenten van 85x50mm.  


GWO Snap-on 

Het GWO Snap-on systeem bestaat uit een compacte wandgoot, die discreet langs de muur geïnstalleerd kan worden. Net als de Colonnette CL-SO kan deze wandgoot ook naar eigen keuze gevuld worden met het gewenste Mosaic inbouwmateriaal. De GWO Snap-on is er in 3 hoogte varianten  (85mm, 100mm, 130mm) en is slechts 50 mm diep. Standaard is deze wandgoot verkrijgbaar in 2 m lengtes. 


De aarding van de deksels van zowel de GWO Snap-on als de CL-SO deksels geschiedt automatisch middels schraapnokken, die met de romp verbonden zijn. Ook alle andere stalen onderdelen zijn op dezelfde manier automatisch via de romp geaard. 


Meer informatie

Voor meer informatie over de GWO Snap-on wandgoten, klik hier. Heeft u interesse in de nieuwe Colonnettes van Legrand? Bezoek de website voor meer informatie. 

« Nieuws overzicht