NedZink NOVA en hout: een uitstekende match

Hout en zink zijn twee natuurlijke en duurzame materialen die esthetisch prima met elkaar matchen.

Het nieuwe kantoor en de bedrijfskantine van houtbereidingsbedrijf Leegwater in Heerhugowaard bewijzen dat maar weer eens. De daken met verticale felsbanen NedZink NOVA combineren uitstekend met het antracietkleurige behandeld hout van Leegwater waardoor de karakteristieke panden een eigentijdse, fraaie uitstraling krijgen. Een schot in de roos van Breddels Architecten uit Heerhugowaard, vakkundig uitgevoerd door zinkmeester Ridder Skins for Buildings uit Zwaag. 


Verholen goot

“De daken NedZink NOVA hebben een geventileerde opbouw en zijn voorzien van een verholen goot. Tevens zijn de boeidelen direct ingefelst”, verduidelijkt projectadviseur Dennis Reek van zinkmeester Ridder Skins for Buildings. “We hebben eerst alles ingemeten en de banen NedZink NOVA vervolgens voorbereid in onze eigen werkplaats in Zwaag. Hierdoor maken we op de bouw zo min mogelijk gebruik van handgereedschap. Met een zeer strak zinken dak van NedZink NOVA als eindresultaat.”

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie