Veilig het dak op met Gorter dakluiken

Dakluiken van Gorter: innovatief, veilig en duurzaam.

Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden. De dakluiken bieden toegang tot een dakterras of kunnen als vluchtluik worden toegepast. 


Prestatiegerichte dakluiken

Gorter directeur Sacha Beers: ‘Dakbedekkingen moeten gewoon goed zijn. Dat geldt voor bitumen, voor dakpannen, voor daktuinen, maar zeker ook voor onderdelen als dakluiken. Natuurlijk zit het met de esthetiek van onze dakluiken meer dan snor, maar onze focus ligt voornamelijk op de energieprestatie en op duurzaamheid. Derhalve hoeven opdrachtgevers zich wat onze luiken betreft geen zorgen te maken over de prestaties van het dak.’ Genoemde prestaties laat Gorter zonder uitzondering onderbouwen met data. De CE-markering van de dakluiken verzekert de eindgebruiker van bepaalde prestaties.


Gorter in het kort

Gorter Luiken BV uit Schagen levert innovatieve luiken voor toegang tot daken, door vloeren, wanden en plafonds. Gorter bestaat sinds 1928 en is over de jaren uitgegroeid tot een wereldwijd opererende organisatie met eigen productiefaciliteiten, engineering afdeling en logistiek centrum. Producten worden in eigen fabrieken vervaardigd waarbij veiligheid, kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid voorop staan. Niet alleen de producten van Gorter zijn toonaangevend, de projecten waaraan Gorter mag bijdragen zijn minstens zo prestigieus. Zo rekenen onder meer het Rijksmuseum, de Burj Khalifa in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en het WK-stadion in Salvador (Brazilië) op de prestaties van hun Gorter-luiken.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie