Duurzaam en kleurrijk bouwen met Rockpanel Colours

Bij duurzame architectuur draait alles om het construeren van gebouwen met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

De huidige trend is om gebouwen te ontwerpen met milieuvriendelijke bouwmaterialen en processen die meegaan tot het einde van hun levenscyclus. Duurzaamheid was een van de belangrijke punten bij het bepalen van de nieuwe Rockpanel kleuren. De panelen zelf zijn bijzonder milieuvriendelijk, en met name ook zeer bestendig tegen ongunstige klimaatomstandigheden. Daarnaast zijn ze geschikt voor toepassingen waarbij er een hoge mate van brandwerendheid nodig is. 


Schoonheid die een leven lang meegaat 

Gebouwen die nog jaren lang mooi blijven, dat is het doel. Om te zorgen dat de kleuren van de Rockpanel gevelpanelen fris en levendig blijven, hebben we het oppervlak van de Rockpanel Colours verder ontwikkeld. Voor nog meer gemoedsrust kunt u kiezen voor de ProtectPlus afwerking die de panelen zelfreinigend maakt. Het vuil op de gevel wordt weggespoeld door de natuur zelf, namelijk door regenwater. Hierdoor zijn ze vrijwel onderhoudsvrij.  De platen zijn nagenoeg 100% recyclebaar en hebben een door BRE Global erkende levensduur van 60 jaar.


Over de nieuwe Rockpanel kleuren: Meer keuze met een groter kleurenpalet 

Het standaard kleurenpalet van Rockpanel bevat 26 interessante nieuwe kleuren, die het totaal aantal standaardkleuren op 50 brengen. De standaardkleuren van Rockpanel zijn altijd op voorraad en in elke gewenste hoeveelheid te bestellen bij een distributeur bij u in de buurt. Zo kunt u een gebouw voorzien van extra highlights en flair, zonder vertragingen van het project en zonder extra kosten. 

Daarnaast hebben we ook 44 nieuwe kleuren toegevoegd aan de Rockpanel Colours Special Range. Daardoor heeft u nu in totaal 144 kleuren en tinten om uit te kiezen. Zo vindt u precies de kleur die uw ontwerp tot leven brengt. De complete Rockpanel Colours serie is gebaseerd op RAL- en NCS-standaarden, zodat ze perfect aansluiten op andere bouwelementen. Kunt u de kleur die u zoekt niet vinden? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een kleuroplossing op maat. 

Gevelbeurs 2018

Bent u benieuwd hoe onze kleuren er in het echt uit zien? Bezoek dan de stand van Rockpanel (H026) tijdens de Gevelbeurs 2018. De experts van Rockpanel staan u graag te woord!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie