Loggia schuifpanelen: zonwering en meer

Voor elke gevel een passende blikvanger

Loggia schuifpanelen zijn ideaal om een gevel tegen rechtstreeks invallende zon te beschermen en tegelijk een extra accent te geven. Met een aantal nieuwe uitvoeringen van de Loggia schuifpanelen is er voortaan voor elke gevel een passend ontwerp.


Loggialu Plano: strak en transparant

Deze nieuwe variant op de bestaande Loggia schuifpanelen is voorzien van rechthoekige, horizontale aluminium lamellen. Deze schuifpanelen hebben een opvallend strakkere vormgeving en een betere doorkijk naar buiten, terwijl ze - door de stand en diepte van de vlakke, rechthoekige lamellen - op het vlak van zonwering toch even goed scoren als hun evenknie met schuine lamellen.


Loggiascreen Canvas: kunstig en persoonlijk

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een combinatie van doekzonwering met schuifpanelen. Afgewerkt met een screen, is het aluminium kader van de Loggiascreen Canvas nauwelijks nog zichtbaar. Het resultaat is een strak en minimalistisch ‘doek’, dat bovendien niet alleen personaliseerbaar is qua type screen, maar ook naar wens bedrukt kan worden.


Loggiawood: warm en comfortabel

Loggiawood verenigt de kwaliteit en vormvastheid van aluminium in het kader met de elegantie en natuurlijkheid van hout voor de lamellen. De houten lamellen zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling en zijn geschikt om natuurlijk te laten vergrijzen. In de Loggiawood (maar net zo goed ook in de Loggialu) Privacy variant kunnen de lamellen handmatig gekanteld worden van gesloten naar open en omgekeerd voor meer privacy en/of een regelbare zonne-inval.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie