Ruimtegebrek bestaat niet

Kleine inbouwmaten maken de Renson Healthbox 3.0 het ideale mechanische afzuigsysteem voor alle situaties

Een systeem C+, dat is waar Renson de Healthbox 3.0 voor ontwikkeld heeft. Mechanische afzuiging en natuurlijke toevoer van verse lucht, maar met extra voordelen. De Healthbox 3.0 kan op basis van CO2-gehalte, vochtgehalte en/of geur (door meting van vluchtige organische stoffen) per zone de hoeveelheid afgezogen lucht aanpassen, en is ook bijzonder gemakkelijk te installeren en te bedienen.

Kleinbehuisd

Omdat de inbouwdiepte van de Healthbox 3.0 beperkt is, kan deze bijvoorbeeld ook in de (verloren) ruimte boven het inbouwspoelreservoir van het toilet worden ingebouwd. Zo hangt de Healthbox 3.0 niemand in de weg. Maar is dat geen optie, dan kan de Healthbox 3.0 ook op een andere plek, verticaal of horizontaal of zelfs schuin, hangend of liggend, aan wand, vloer of plafond worden bevestigd.

The internet of things

Zowel bij de installatie, het gebruik als het onderhoud kan door installateur en bewoner gebruik gemaakt worden van speciale gratis apps en een webportal. De app voor de installateur leidt de installateur stap voor stap door het installatieproces. Via de ‘Lio’ webportal kan die bovendien al zijn installaties gemakkelijk beheren en opvolgen. De gebruikers-app  stelt de bewoner in staat te zien hoe de luchtkwaliteit in de verschillende ruimtes is én hoe de Healthbox 3.0 daarop inspeelt om die steeds op peil te houden. De Healthbox 3.0 is te integreren in smart homes en domoticasystemen, nu die ook aangesloten is op het thuisnetwerk door Wifi of een UTP-kabel.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie