Heraklith® akoestische en thermische plafonds

Als er aan een plafond hoge eisen worden gesteld ten aanzien van geluidsabsorptie, thermische isolatie of brandveiligheid, biedt Heraklith® uitkomst.

Aan plafonds in bijvoorbeeld parkeergarages, trappenhuizen en industriële werkplaatsen worden hoge eisen gesteld.

Denk hierbij aan eisen op het gebied van geluidsabsorptie, thermische isolatie en brandveiligheid.

De Heraklith® Tektalan A2 houtwolpanelen zijn speciaal voor deze toepassingen ontwikkeld en zijn eenvoudig te monteren. 

Geluidsabsorberend

Tot maar liefst 100% van het geluid dat op de panelen valt, kan worden geabsorbeerd (αW = 1,00). De nagalmtijd wordt daarbij gereduceerd en het geluidsniveau daalt enorm. Het Tektalan houtwolpaneel is daarom heel geschikt om verkeerslawaai in parkeergarages te reduceren. Bovendien wordt geluidsoverlast naar aangrenzende ruimtes voorkomen, zoals bovenliggende kantoren of woon- en winkelruimtes. Door de hoge geluidabsorptie wordt het geluidsniveau ook sterk gereduceerd in trappenhuizen en gangen van appartementsgebouwen.

Brandveilig bovendien

Ook in industriële werkplaatsen bestrijd je geluidsoverlast effectief door gebruik te maken van Heraklith® Tektalan A2 houtwolpanelen. Een bijkomend voordeel hierbij is de hoge brandwerendheid van maar liefst 180 minuten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie