Astrimex; uw partner op het gebied van akoestische plafondoplossingen

Van advies tot levering, wij helpen u graag!

Belang van goede akoestiek wordt vaak onderschat. Meer dan 50% van de beroepsbevolking in de Benelux is werkzaam in kantoren. Door toenemende werkdruk komt een goede kwaliteit van de werkomgeving steeds nadrukkelijker in de belangstelling. Dat geldt ook voor leer- en zorgomgevingen. Efficiëntie, inzet, concentratievermogen en ziekteverzuim zijn sterk afhankelijk van het comfort en welzijn van de gebruikers en de fysieke omgeving van de gebouwen. Akoestiek speelt hierin een belangrijke rol.

Uitgebreid assortiment en onafhankelijk advies

Astrimex biedt verschillende oplossingen op het gebied van akoestische plafonds. Van houtwolmagnesiet en - cement tot hard- en zachtmineraal panelen. Van eiland tot baffle, van naadloos tot systeemplafond; de opties zijn eindeloos. Daarnaast geven we in  ons Shapes Experience Center te Nieuwegein, meerdere keren per jaar trainingen waar antwoord wordt gegeven op simpel lijkende vragen als: wat is geluid en wat is akoestiek? Maar wordt aandacht besteed aan op wat voor manier akoestiek een bijdrage kan leveren aan gebruikscomfort en gezondheid. Met interessante inzichten uit specialistische onderzoeken en opmerkelijke praktijkvoorbeelden, waar u leer uit kunt trekken. Kortom: een interactieve training, waarna u beschikt over de nodige technische én praktische kennis op het gebied van akoestiek en weet hoe u dit toe kan passen bij de realisatie van (interieur)projecten. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons assortiment met akoestische plafondoplossingen kijk dan eens op www.astrimex.nl . Heeft u interesse in het volgen van een akoestische training? Meldt u dan vandaag nog aan als Shapes Member op www.shapes.nl . U krijgt dan niet alleen voorrang bij en gratis deelname aan Shapes Events & Trainingen, u ontvangt ook maandelijks het Shapes E-Nieuws met noviteiten, inspiratie & event nieuws en u kunt gratis gebruik maken van de werkplek met stalenbieb in het Experience Center zelf.

« Nieuws overzicht