Waterwerende ventilatieroosters of lamellenwanden

Uitstekende waterwerendheid én een zeer hoge luchtdoorlaat in één systeem

Storax levert Renson ventilatieroosters en lamellenwanden die zijn voorzien van een gepatenteerd waterwerend systeem dat getest is door HEVAC (klasse A2 tot 3,0 m/s). Zo kunt u in één systeem een hoge luchtdoorlaat combineren met een maximale  waterwerendheid. Ideaal voor ruimtes zoals serverruimtes, datacenters en elektriciteitscentrales.

De HEVAC test houdt in dat 1m² lamellenwand wordt getest door een slagregen met een capaciteit van 75 liter per uur, onder een windsnelheid van 13 m/seconde.

Naast de waterwerendheid heeft dit lamellensysteem een uitstekende luchtdoorlaat en een goede fysische vrije doorlaat (57%). 

Een ander voordeel is dat  deze lamellen gemakkelijk en onzichtbaar worden gemonteerd door middel van een clipsmontage in de bijbehorende lamellenhouders.

Afhankelijk van de behoefte kunt u kiezen tussen een waterwerend inbouwrooster type ST-450 of een waterwerend lamellenwandsysteem type ST-050-W.

Toepassingen
  • Datacenters
  • Elektriciteitscentrales
  • Noodcentrales
  • IT applicaties

Bekijk voor meer informatie:

Renson waterwerende lamellenwand ST-050-W

Renson waterwerend inbouwrooster ST-450

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie