Renson Healthbox 3.0 app wint iF Design Award

De app laat gebruikers toe om op een intuïtieve manier hun binnenluchtkwaliteit 24/7 te monitoren, terwijl hun ventilatiesysteem automatisch het nodige doet om die op peil te houden.

De gebruikersapplicatie van de nieuwe, intelligente en geconnecteerde Healthbox 3.0 ventilatie-unit van Renson heeft de iF Design Award gewonnen. De iF Design Award is een ontwerpwedstrijd uitgeschreven door het iF International Forum Design GmbH uit Hannover. In de categorie ‘Design Excellence’ dankte de applicatie deze award aan de manier waarop die een abstract begrip als binnenluchtkwaliteit omzet in een intuïtieve interface met behulp van kleur, grafieken en tips. Zo is een bewoner zich voortaan 24/7 bewust van de binnenluchtkwaliteit en weet die ook hoe de ventilatie-unit daar automatisch toe bijdraagt, zonder er zelf te moeten naar omkijken. De Healthbox 3.0 app is beschikbaar voor IOS en Android.

Onderscheid door innovatie

“We zijn bijzonder trots op deze award,” besluit Paul Renson (CEO Renson). “Het bevestigt dat we ons als trendsetter in ventilatie kunnen onderscheiden door te innoveren met nieuwigheden die perfect inspelen op de behoeften van de markt. Mensen leven steeds gezonder, maar staan wel nog te weinig stil bij het belang van een goeie binnenluchtkwaliteit. Met de Healthbox 3.0 app maken we hen bewust hoe hun ventilatie-systeem bijdraagt tot de best mogelijke binnenluchtkwaliteit in huis om zo gezond en comfortabel mogelijk te kunnen wonen.”

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie