De eerste duurzame wandbescherming zonder PVC, PBT’s, PBA’s en halogenen

Storax introduceert Acrovyn 4000 wandbescherming

Storax b.v. uit Zwijndrecht is al ruim 40 jaar leverancier van wand- en muurbescherming in rvs, aluminium en kunststof.

Het succesvolle kunststof programma  bestaat al jaren uit een “standaard” en een “bacteriedodende” variant.

Met Acrovyn 4000 wordt het assortiment uitgebreid met een duurzame, PVC-vrije wandbescherming. Naast het feit dat het product milieuvriendelijk is, beschikt Acrovyn 4000 ook over verbeterde schokabsorberende en brandwerende eigenschappen:

Duurzaam en sterker

Acrovyn 4000 is de eerste milieuvriendelijke wandbescherming zonder PVC, PBT’s, PBA’s en halogenen. Daarnaast heeft het duurzame materiaal een verbeterde schokabsorberende werking  waardoor wanden nog beter worden beschermd.  

Brandveilig

Acrovyn 4000 is onbrandbaar en volledig B-s1-d0 gecertificeerd. Ideaal voor ziekenhuizen waar de brandveiligheidseisen steeds strenger worden. 

Ecologisch verantwoord

Acrovyn 4000 is niet alleen een duurzaam eindproduct. Ook het gehele productieproces is ecologisch verantwoord ingericht volgens de RoHS normen. Hiermee kunnen wij garanderen dat onze producten geen zware giftige metalen en brandvertragers als PBB en PBDE bevatten. Het product is ook 100% recyclebaar en cradle-to-cradle gecertificeerd en tevens opgenomen in de BAMB database voor duurzame producten.

25% lagere CO2 footprint

Acrovyn 4000 is dunner en lichter vormgegeven. Dit heeft als voordeel dat er minder energie nodig is om het product te produceren en te vervoeren.

CE-gecertificeerd

Alle Acrovyn 4000 producten zijn voorzien van een CE-label, waarmee de eigenschappen worden weergegeven. Al onze testcertificaten zijn op verzoek beschikbaar.

40 standaard kleuren

Met een compleet kleurenpallet geselecteerd door interieurdesigners kunt u voor ieder project de juiste sfeer creëren.

Acrovyn by design

Storax biedt de mogelijkheid om wandbescherming naar wens vorm te geven. Zo kan gekozen worden tussen verschillende standaard afwerkingsvormen, maar ook om uw wandbescherming te voorzien van bijvoorbeeld teksten of foto’s.

Montage

Storax heeft meer dan 30 jaar ervaring met het adviseren, leveren en monteren van wandbescherming.
Onze ervaren monteurs zorgen voor een probleemloze montage voor ieder project.

Wilt u meer weten over Acrovyn 4000 wandbescherming?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie