Transformeer dakterrassen met keramische tegels

Lichtgewicht, stijlvol en stabiel. Om dakterrassen of galerijen te renoveren of een nieuwe uitstraling te geven, is het luxe keramische tegelsysteem van Zoontjens, Dreen® Ceramica, zeer geschikt.

De keramische tegels van Zoontjens wegen slechts 46 kg per vierkante meter en zijn daardoor bruikbaar op bijna alle bestaande daken of galerijen.  Bovendien maakt dit ze gemakkelijk om te leggen. De tegels beschikken over een hoge anti-slipwaarde en zijn kleur- en slijtvast. Met een ruime keuze aan kleuren, is elk dakterras compleet te transformeren.

Stabiel oppervlak

Om een stabiel en vlak oppervlak te realiseren is een goed onderliggend systeem essentieel. Hiervoor ontwikkelde Zoontjens het fixplate lock systeem. De fixplate lock is voorzien van demontabele hoekstukken, waarop de tegels worden vastgelijmd. Hiermee liggen de tegels vergrendeld en kunnen ze niet verschuiven. De ondergrond blijft (indien nodig) wel bereikbaar. De tegels kunnen worden ontgrendeld.

Korte uitvoeringstijd

Bij renovatie is het van belang dat de uitvoeringstijd kort is en er zo min mogelijk hinder is voor bewoners. Met de systemen van Zoontjens is dit mogelijk, omdat deze systemen modulair toe te passen zijn; er kan gefaseerd gewerkt worden, waarbij er altijd nog een deel van het dak of galerij begaanbaar blijft. Bovendien is de gerenoveerde galerij of het gerenoveerde dakterras meteen weer beloopbaar.

Lichtgewicht systemen

Zoontjens houdt bij renovatie rekening met de draagkracht van de bestaande constructie. Ze biedt diverse lichtgewicht daktegelsystemen die op veel huidige situaties te gebruiken zijn. Voor elke renovatie zoekt ze naar een passende oplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten van Zoontjens en haar renovatiesystemen? Bezoek haar op de vakbeurs Renovatie 2018 van 23 tot en met 25 mei in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie