ACO Urban Design maakt ieder project uniek!

Goed gedetailleerde special design goten geven een stedelijke allure aan iedere straat.

De laatste jaren heeft de toepassing speciale design lijnafwatering een hoge vlucht genomen.

Waar traditionele roostergoten niet altijd aansluiten bij de beoogde uitstraling van een project, krijgt de architect een mooie tool in handen om door met special design goten een project een duidelijke signatuur mee te geven. De praktische must van afwatering verandert daarmee in Urban Design en draagt bij aan de eigen identiteit van een project.

Van idee tot eindresultaat

Uw idee is de basis voor ons werk. Hiermee gaan wij aan de slag. Aan alles wordt gedacht, tot in het kleinste detail. Omdat wij beschikken over een goede materiaalkennis en weten wat technisch wel en niet kan, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. In tegendeel! Door een complete begeleiding van uw project, van begin tot eind, bent u zeker van het eindresultaat! Wij leveren u een 'maatpak' van alleen de beste kwaliteit. Daar staan wij voor!

Eenvoud en innovatie

Lijnafwatering is dé corebusiness van ACO wereldwijd. Meer dan een halve eeuw zijn wij koploper op dit specifieke gebied van afwateringstechniek. Ondanks de schijnbare eenvoud van het product blijft innovatie onze grootste kracht!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie