Gespoten minerale isolatie is de toekomst

Isoleren; we moeten er aan geloven, onze panden moeten zo energieneutraal mogelijk worden.

Isolatieplaten zijn een vrij achterhaalde vorm van isolatie, platen blijven van vorm veranderen, krimpen, zetten uit en kunnen loskomen van de ondergrond. Gespoten isolatie is monolitisch, vormt één geheel met de gevel en zorgt voor een blijvend naadloos geheel.


Kalk isolatie stuc

Kalk als drager, met lichtgewicht isolerende vulstoffen: Aerogel (voor heel hoge isolatie waardes) of Perliet.


Gezond isoleren

Zorg dat je isolatie niet je vijand wordt of dat je hier niet ziek van wordt. Met gezonde isolatie - lees volledig minerale isolatie - maak je je pand gezond, reduceer je CO2 tijdens carbonisatie en gebruik je geen aardolieproducten voor de productie.


Duurzaam isoleren

Dampopen isoleren met volledig minerale isolatie producten, die als een schil in of op je pand worden aangebracht. Je pand blijft ademen, dus jij ook. Volledig minerale gespoten isolatie is niet schadelijk in welke vorm dan ook, krimpt niet, verandert niet door vocht, schimmelt niet en is ook niet brandbaar.


Volledige brandbescherming met minerale gespoten isolatie

Minerale gespoten isolatie met Aerogel of Branelit is volledig brandveilig. Er komt bij een brand geen rook of damp vrij en de stucafwerking deformeert niet, vluchtwegen blijven op deze manier gewaarborgd. Een met EPS afgewerkte gevel is met Branelit gespoten isolatie onbrandbaar te maken.

« Nieuws overzicht