Dress up your wall, met Renson Linarte

Eindeloos personaliseerbare design gevelbekleding

Renson Linarte zorgt voor een nieuwe dimensie in verticale design gevelbekleding. Linarte is namelijk eindeloos personaliseerbaar en onderling combineerbaar voor een in het oog springende gevel, binnen en buiten.

Individuele profielen, onzichtbaar bevestigd

De aluminium Linarte profielen worden met behulp van clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd. Op die manier is niet alleen vervorming door thermische uitzetting uitgesloten, maar het maakt vooral dat de profielen – stuk voor stuk vastgeklikt – ook als afwerking van gebogen wanden kunnen dienen. In een RAL-kleur naar keuze is een Linarte gevel duurzaam, kleurvast en onderhoudsvriendelijk afgewerkt. Maar de afwerkingsmogelijkheden zijn vooral ook eindeloos personaliseerbaar dankzij de mogelijkheid om de profielen te combineren en in te vullen met led strips of houten inserts. Met die laatste is het zelfs mogelijk om bv. een huisnummer of logo te vormen.

1001 combinatiemogelijkheden

Linarte Block- en Even-profielen zijn apart te verkrijgen, maar ook perfect onderling combineerbaar. Met de Block-profielen in 2 dieptes beschikbaar (16mm en 33mm), geeft dat zelfs nog meer combinatiemogelijkheden om een buitengevel – zelfs met deur, tuinhek of garagepoort perfect geïntegreerd – of binnenmuur in de hal of woonkamer aan te kleden. Eén of meer types van deze profielen combineren creëert een subtiele schaduwspel met dank aan de variaties in lijnen en volumes. Het resultaat is een unieke gevel.

Kraantjes, stopcontacten, brievenbus en videofoon perfect integreerbaar

Ook praktisch hoef je niet aan design in te boeten, want buitenstopcontacten en -kraantjes en zelfs een brievenbus zijn perfect integreerbaar in deze nieuwe gevelbekleding net zoals de ultravlakke, externe video-unit van het Niko Home Control videofoonsysteem uit zwart geanodiseerd aluminium.

Bekijk de Linarte 3D renderfilm hier en laat je inspireren door de unieke en personaliseerbare mogelijkheden met Renson Linarte design gevelbekleding.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie