Echte avonturiers zijn niet bang voor natte voeten

Uitdagende speeltoestellen sluiten aan bij de sfeer van nieuwbouwbuurt Frankhuis in Zwolle.

Onlangs heeft IJreka in Zwolle bij nieuwbouwbuurt Frankhuis, wat ligt aan de zuidzijde van Stadshagen, een nieuwe speelomgeving gerealiseerd in opdracht van de gemeente Zwolle.
 

Het gevoel van zand en water

Deze nieuwbouwbuurt onderscheidt zich van de overige buurten in Stadshagen door zijn ligging aan het Zwarte Water. Mede hierdoor hebben  de bewoners gekozen voor een aantal zand & water speeltoestellen om hiermee het gevoel vast te houden dat ze hebben gecreëerd in deze buurt. Voor de echte avonturiers zijn hier enkele Robinia speeltoestellen geplaatst die door het water gaan of die je over het water kunnen brengen. Droge voeten behouden is dan ook niet gegarandeerd! 

Duurzaam en slijtvast

Bij het ontwerpen van speeltoestellen voor de openbare ruimte, speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het hout van de Robinia pseudo-acacia is de meest duurzame houtsoort van Europa. Het hout is zeer hard en slijtvast en daarmee uitermate geschikt voor het creëren van onderhoudsarme en speelse speelomgevingen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie