Storax introduceert Linarte verticale gevelbekleding

Esthetische verticale gevelbekleding met een grote ontwerpvrijheid.

Storax b.v. uit Zwijndrecht levert al ruim 40 jaar de Renson gevelproducten op de Nederlandse markt, zoals o.a. roosters, lamellenwanden en zonwering. Met Linarte biedt Storax nu een unieke verticale gevelbekleding met grote ontwerpvrijheid.

Creëer een unieke gevel

Linarte gevelbekleding biedt de architect of eindgebruiker de mogelijkheid om een gevel volledig te personaliseren.

Het gevelsysteem bestaat uit de Linarte Block 16 / Block 33 en Linarte Even 33 profielen, of een combinatie hiervan. Dit brengt ons gelijk bij het unieke van dit systeem. Door het combineren van deze basis profielen kan men op zeer eenvoudige wijze een unieke gevel creëren. Naast deze drie basisprofielen is er ook aan een mooie oplossing voor de binnen- en buitenhoeken gedacht.

Vervolgens kan de look van de gevel worden gekozen d.m.v. de oppervlaktebehandeling in een gewenste poedercoating of anodisatie. Eventueel kunnen de profielen ook naar wens worden gevuld met led-strips of hout voor het vormen van bijvoorbeeld een huisnummer of logo.

Alle mogelijke onderbrekingen in de gevel zoals buitenstopcontacten, kraantjes of brievenbussen kunnen perfect worden geïntegreerd in de Linarte gevelbekleding.

Onzichtbare bevestiging

De aluminium Linarte profielen worden met behulp van clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd. Op die manier is vervorming door thermische uitzetting uitgesloten en kunnen de profielen ook worden ingezet als afwerking van gebogen wanden.

Voor gevels, poorten of deuren – zowel binnen als buiten

Linarte profielen zijn duurzaam, kleurvast, onderhoudsvriendelijk afgewerkt en geschikt voor elke gevel.

Met Linarte kunnen gevels of geveldelen afgewerkt worden tot een strak geheel voor zowel binnen als buiten.

Ook poorten en deuren kunnen met Linarte bekleed worden en zo naadloos opgaan in een uniforme gevel.

Wilt u meer weten over Linarte verticale gevelbekleding?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie